Kibri 37167 - ét af 2 Byhuse


Kibri 37167

Med dette byggesæt, fik jeg godt nok kamp til stregen..! I byggevejledningen står der, at man skal starte nedefra, som i det virkelige liv, og så ellers følge illustrationerne.

Ja tak..! Da jeg nåede op til hvor taget skal ligge af på en ramme (som i øvrigt liplusli dukker op færdigmonteret), kunne tagrammen ikke monteres. Den skal faktisk pålimes den ene facade-mur, men ikke den anden - den skal vippes ind uden lim.

Så skal den gavl-mur som har kip, limes til tagrammen og dernæst til bundrammen. NU skal taget monteres og pålimes de 2 mure, og først nu skal den anden facademur limes sammen med resten. Endelig kan den sidste gavl-mur monteres.

Se det viste byggevejledningen ikke, og jeg måtte bakse med skidtet, og afmontere mure inden limen hærdede, for at det hele skulle lykkedes.

Jeg har kun monteret det ene nedløbsrør - det ser lidt tosset ud, og det andet er helt hen i vejret, så det forblev i kassen. Væglampen ved siden af døren (ved hobbyforretningen), virker dog en kende stor. Byggesættet er udstyret med et ark med standard-gardiner - mest i størrelse H0 - og det sorte afdækningspapir som skal forhindre lysgennemfald ved belysning, skal måles op og klippes ud for vinduer og døre - sikke et bøvl..!

Ellers må jeg sige, at delene passer helt vildt godt sammen - selvfølgelig skal støbe-grater fjernes - men alt i alt et godt byggesæt ellers.

Kibri 37167
Kibri 37167

 


Læs eventuelt også:

Om det andet hus fra sættet ►
En beskrivelse og anmeldelse af det andet hus som følger med sættet

KOMMENTARER:

Har du (også)

et godt tip til ovenstående artikel, som vi andre kunne have glæde af, skulle du tage at skrive til os.
Du bliver selvfølgelig hædret med navns nævnelse, som det sig hør og bør.
Du kan eventuelt se lidt om hvordan det foregår rent praktisk.